Opis nekretnine

Izdaje se moderan, vrhunski apartman – penhouse, koncipiran kao duplex, lociran u samom centru Triera, preko puta istorijskog spomenika Porta Nigra.

Apartman ima ukupnu stambenu površinu od 151m2 podijeljenu na 5 i 6 sprat moderne stambene zgrade izgradjene 2016. godine.

Apartman je na dva sprata. Na šestom, najgornjem spratu zgrade, je dvosoban apatman površine 85m2, u kome se nalazi  dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spaveće sobe, veliko kupatilo  i tarasa koja se proteže na 3 strane apartmana, a sa koje se pruža fantastičan panoramski pogled na grad i Porta Nigru. Na terasu partmana se dolazi liftom koji je ekskluzivan za taj sprat.

Na petom spratu se nalazi potpuno opremljen studio  apartman, površine 45m2 spojen sa šestim spratom unutrašnjim stepeništem. Studio apartman ima svoju kuhinjicu, kupatilo i 2 terase. Takodjer ima poseban ulaz sa petog sprata, na koji se dolazi liftom ili stepeništem.

Iako je uvezan unutrašnjim stepeništem, kao duplex,  apartman se može koristiti i kao dvije odvojene stambene jedinice: dvosoban apartman na 6. spratu i studio apartman na 5. spratu.

Penthouse ima dvije ugradjene skupocijene kuhinje, ugradjenu modernu biblioteku, ugradjene plakare u svakoj sobi, te kupatilima i hodnicima. U dnevnom boravku ima moderan kamin.

Uz apartman se izdaju 2 garažna mjesta u garaži koja se nalazi u dvorištu zgrade. Penthouse ima podrum.

Karakteristike
Opremljenost
Položaj
DE
Trier
Porta Nigra
Pozicija
10 Minuta
2 Minuta
5 Minuta

IZDAJE SE: TRIER - PORTA NIGRA: LUKSUZNI PENTHOUSE - DUPLEX APARTMAN

Trier, Porta Nigra, Germany

3 Spavaće sobe
2 Broj kupatila
Objekat ID #1376
Osnovne informacije
Ref. HPM : DE01TR04-C-R
Objekat ID : 1376
Vrsta objekta : Stan -najam
Kategorija : Najam
Orijentacija : na više strana
Stambena površina m2 : 151
Prostorije : 5
Spavaće sobe : 3
Broj kupatila : 2
Pogled : Panoramski
Sprat : 5 & 6
Lift : Da
Kirija € : 1900 + režije
Agent za prodaju
HPM Nekretnine Trebinje
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern