Opis nekretnine

Na prodaju je moderan, vrhunski apartman – penhouse, koncipiran kao duplex, lociran u samom centru Triera, preko puta istorijskog spomenika Porta Nigra.

Penthouse ima ukupnu stambenu površinu od 151m2 podijeljenu na 5 i 6 sprat moderne stambene zgrade izgradjene 2016. godine.

Penthouse je na dva sprata. Na šestom, najgornjem spratu zgrade, je dvosoban apatman površine 85m2, u kome se nalazi  dnevni boravak sa kuhinjom, dvije spaveće sobe, veliko kupatilo  i tarasa koja se proteže na 3 strane apartmana, a sa koje se pruža fantastičan panoramski pogled na grad i Porta Nigru. Na terasu partmana se dolazi liftom koji je ekskluzivan za taj sprat.

Na petom spratu se nalazi potpuno opremljen studio  apartman, površine 45m2 spojen sa šestim spratom unutrašnjim stepeništem. Studio apartman ima svoju kuhinjicu, kupatilo i 2 terase. Takodjer ima poseban ulaz sa petog sprata, na koji se dolazi liftom ili stepeništem.

Iako je uvezan unutrašnjim stepeništem, kao duplex,  penthouse se može koristiti i kao dvije odvojene stambene jedinice: dvosoban apartman na 6. spratu i studio apartman na 5. spratu.

Penthouse ima dvije ugradjene skupocijene kuhinje, ugradjenu modernu biblioteku, ugradjene plakare u svakoj sobi, te kupatilima i hodnicima. U denvnom boravku ima moderan kamin. Visoko kvalitetan namještaj je uključen u cijenu.

Uz apartman se prodaju 2 garažna mjesta u garaži koja se nalazi u dvorištu zgrade. Apartman ima podrum.

Karakteristike
Besprijekorno
Položaj
DE
Trier
Porta Nigra
Pozicija
2 Minuta
5 Minuta
5 Minuta
5 Minuta

PRODAJE SE: TRIER - PORTA NIGRA: LUKSUZNI PENTHOUSE - DUPLEX APARTMAN

Trier, Porta Nigra, Germany

3 Spavaće sobe
2 Broj kupatila
Objekat ID #1367
Osnovne informacije
Ref. HPM : DE01TR04-P
Objekat ID : 1367
Vrsta objekta : Stan - prodaja
Kategorija : Prodaja
Orijentacija : na više strana
Stambena površina m2 : 151
Prostorije : 5
Spavaće sobe : 3
Broj kupatila : 2
Pogled : Panoramski
Godina izgradnje : 2016
Sprat : 5 & 6
Lift : Da
Broj stambenih jedinica : 2
Broj garažnih mjesta : 2
Cijena € : 980.000
Agent za prodaju
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern