Opis nekretnine

Na prodaju je objekat u početnoj fazi izgradnje benziske pumpe, za koju su izdate sve potrebne dozvole. Objekat je lociran neposredno uz desnu stranu magistralnog puta Trebinje – Nikšić, sa direktnim priključkom na put, na lokaciji u naselju Banjevci, oko 3 km udaljeno od centra grada Trebinja.

Osnovna namjena objekta u izgradnji je za trgovinu na malo motornim gorivima i prodaja ulja, autokozmetike i druge robe široke potrošnje u pratećim sadržajima (kafe bar i prodavnica) koja se uobičajeno prodaje na benzinskim pumpama.  

Veličina parcele iznosi 3.127m2 što je optimalna veličina za benzinsku pumpu sa pratećim sadržajima i pogodna za djelatnost uslužno servisne prirode, sve prema uslovima nadležnih institucija. Neposredno uz parcelu postoji niz poslovnih i servisnih sadržaja. Postoji gradska vodovodna mreža, elektro i PTT mreža, magistralni put i javna rasvjeta. Uz parcelu postoji dalekovod 10 KV i trafo stanica 630 KVA.

Za lokalitet u kome se nalazi predmetna nekretnina postoji urađen Regulacioni plan. Pumpa ima gradjevinsku dozvolu i sve ostale dozvole predvidjene zakonom za takvu vrstu djelatnosti.

Karakteristike
U izgradnji
Položaj
BH
Trebinje
Banjevci
Pozicija
10 Minuta

PRODAJE SE: TREBINJE - BANJEVCI: BENZINSKA PUMPA U IZGRADNJI

Trebinje, Banjevci, Bosna i Hercegovina

Objekat ID #1363
Osnovne informacije
Ref. HPM : BH406TB284-P
Objekat ID : 1363
Vrsta objekta : Poslovni objekat - prodaja
Kategorija : Prodaja
Stambena površina m2 : 400
Parcela/zemlja m2 : 3.127
Cijena € : 200.000
Cijena BAM : 391.000
Agent za prodaju
HPM Nekretnine Trebinje
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern