Opis nekretnine

Na prodaju je luksuzna planinska kuća na Vlašiću, na lokaciji Babanovac, treći red od skijališta. Kuća ima orijentaciju na istok-zapad, a sa nje se pruža  prelijep pogled na planinsku prirodu i visoko četinarsko drveće.

Pristup objektu je asvaltnim putem.

Kuća je sagrađena po svim savremenim standardima u stilu švicarskog chalet-a. Ukupna neto stambena površina je 289,27m2 (bruto 356,46m2) na parceli od 450m2. Sastoji se od dvije autonomne stambene jedinice, jedna u prizemlju, jedna u visokom prizemlju sa potkrovljem.

U prizemlju je jednosoban apartman od 71,70m2 stambene površine. U potpunosti je opremljen i namješten. Ima jednu spavaću sobu, kuhinju, trpezariju, kupatilo i dnevni boravak sa kaminom. U prizemlju se također nalaze ostava i tehnička soba.

Druga stambena jedinica ima 175,76m2 stambene površine. Na visokom prizemlju je bogati dnevni boravak sa kaminom, kuhinja, trpezarija, dvije spavaće sobe i balkon sa lijepim pogledom. U potkrovlju su dvije spavaće sobe, kupatilo i balkon sa još ljepšim pogledom. Ukupni smještajni kapacitet objekta je 17 osoba.

Objekat ima centralno grijanje na elektropeć i lož ulje (rezervoar 2000 l). Grijanje je na daljinsko upravljanje mobitelom. Topla voda se dobija putem solarnog grijanja (bojler od 300l). Sva tri kupatila imaju podno grijanje. Objekat ima vlastiti rezervoar za vodu od 1000 l, centralni zidni usisivač, alarmni uređaj, Wi-Fi. Ima veliki vanjski kamin na terasi, a zelenilo je bogato i lijepo održavano.

U cijenu su uključene i motorne sanke za duboki snijeg marke Yamaha Viking.

Karakteristike
Besprijekorno
: Alarm
Položaj
BH
Vlašić
Babanovac
Pozicija
60 Minuta
3 Minuta

PRODAJE SE: VLAŠIĆ: POTPUNO OPREMLJENA PRELIJEPA PLANINSKA KUĆA

Vlašić, Babanovac, Bosna i Hercegovina

4 Spavaće sobe
3 Broj kupatila
Objekat ID #1248
Osnovne informacije
Ref. HPM : BH302VL01-P
Objekat ID : 1248
Vrsta objekta : Kuća/Vila/Vikendica - prodaja
Kategorija : Prodaja
Orijentacija : Zapad
Stambena površina m2 : 289,27
Prostorije : 6
Spavaće sobe : 4
Broj kupatila : 3
Pogled : Planine
Godina izgradnje : 2008
Broj spratova : 2
Broj stambenih jedinica : 2
Cijena € : 300.000
Cijena BAM : 586.000
Agent za prodaju
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern