Opis nekretnine

Vila se nalazi na udaljenosti od 16km, ili pola sata vožnje, severno od Dubrovnika u idiličnom gradiću Orašac kod Dubrovnika.

 

Prostor

Ovaj luksuzni objekat zauzima 600m2 površine i ima spektakularan pogled na more. U prizemlju se nalazi veliki otvoreni dnevni boravak i trpezarija sa izlazom na terasu. U središnjem dijelu sobe se nalazi prekrasan kamin, proctor za sjedanje na tri udobne kožne sofe sa dovoljno prostora za 10 ljudi. Veliki 60 ” flat TV ekran daje ugođaj kućnog bioskopa.

Kuhinja je veoma dobro opremljena sa vrhunskim aparatima i kuhinjskim posuđem. Velika terasa sa pogledom na bazen i veličanstveni pogled na more. Tu je i jedno kupatilo sa tuš kabinom i jedna spavaća soba. Na prvom spratu nalaze se 4 spavaće sobe i lijepa terasa između dvije spavaće sobe. Sve kupaonice su prostrane, luksuzne sa kadama i tušem u jednoj. Ukrašen italijanskim pločicama, modernim linijama i sa puno skladišnog prostora. Sobe su također svjetle, prostrane sa velikim plakarima. Pogodnosti uključuju centralni eko sistem klima uređaja, kablovsku TV, Wi-Fi, aparat za kafu, čajnik, mašina za suđe, veš mašina i dječji krevetić na zahtjev.

 

Ova moderna vila ima 5 spavaćih soba, otvoreni dnevni boravak, modernu kuhinju. Četiri spavaće sobe su en suite na prvom spratu, a peta je u prizemlju sa kupatilom u stranu. Kuća je okružena lijepim terasama i neverovatnim bazenom sa puno prostora za ležaljke. Dok ležite na bazenu možete uživati ​​u prelijepom pogledu na more i ostrva.

 

Gosti imju svu privatnost – ali ipak nas mogu kontaktirati u bilo kom trenutku, u slučaju da im je potrebna naša pomoć ili savjet.

 

U selu je mala prodavnica, a na oko 1,5 km nalazi se Sun Garden resort gdje imate sve pogodnosti koje možete koristiti, kao što su plaže, restorani, kafići, prodavnice itd.

 

Možemo organizirati transfer za goste sa aerodroma do vile – gost bi trebao tražiti ovu uslugu od nas na vrijeme.

Karakteristike
: Potpuno namješteno
: Potpuno opremljena
: Centralno hlađenje
Opremljenost
Položaj
Hrvatska
Orašac
Pozicija
30 Minuta
40 Minuta
10 Minuta
Aktivnosti

Vila, Orašac, Hrvatska - HR39DB23-V

Orašac, Hrvatska

5 Spavaće sobe
5 Broj kupatila
Objekat ID #1007
Osnovne informacije
Ref. HPM : HR39DB23-V
Objekat ID : 1007
Vrsta objekta : Kuća / Vila - stan na dan
Kategorija : Stan na dan
Spavaće sobe : 5
Broj kupatila : 5
Pogled : Na more
Kapacitet : 10
Kategorija smještaja : *****
Godina izgradnje : 2018
Cijena BAM/objekat/noć : 2.438
Minimalan broj noćenja : 5
Agent za prodaju
Style Selector
Select the layout
Choose the theme
Preset colors
No Preset
Select the pattern